KONTANT om Undervognsbehandlinger

By november 8, 2018Uncategorized @da

Så du KONTANT den 1-11-2018  om undervognsbehandlinger?

DR Kontant undersøgte det brogede marked for undervognsbehandling og fandt ikke overraskende ud af, at pris og kvalitet ofte følges ad.

Den klokkeklare konklusion var at man skal benytte et rustbeskyttelses center der tilknyttet en uvildig kontrol ordning.

Useriøse spillere på markedet rustbehandling er et stort problem. Priserne underbydes, og kvaliteten af undervognsbehandlingerne er ofte meget mangelfuld. Det var basalt set konklusionen af DR Konstants program, der blev bragt 1. november på DR1, som stillede skarpt på en række tvivlsomme udbydere af undervognsbehandlinger.

– Vi er glade for, at der bliver kastet lys på branchen. Det er klart, at der er stor forskel på en professionel SUVO rustbehandling, hvor bilen får afmonteret inder skærme og bliver grundigt gået igennem efter et sprøjteskema, i forhold til en pletvis behandling af et dybt useriøst værksted med et billigt produkt, siger Dennis Odgaard, adm. direktør hos Byens Bilpleje.

Byens Bilpleje sælger rustbeskyttelse gennem professionelle partnere, og kæden rustbeskytter årligt mere end 18.000 biler. Virksomheden har tilknyttet en kvalitets controller, som besøger alle nye medarbejdere på rustbeskyttelsesområdet og sørger for en grundig oplæring sammen med den lokale leder på det pågældende center.

– Hos Byens Bilpleje tager vi rustbeskyttelse meget seriøst og nye medarbejdere får aldrig lov til at behandle en bil uden, at en erfaren rustbeskytter kigger dem over skulderen. Og selvom det er en erfaren medarbejdere, der behandler bilen, er der altid en anden medarbejder, som er med til at kontrollere det færdige resultat, siger Dennis Odgaard, der gerne ser, at der kommer mere ekstern kontrol med området.

FDM har valgt Byens Bilpleje på rustområdet, og det betyder, at Byens Bilpleje leverer rustbeskyttelse til alle FDM’s testcentre og virksomheden er underlagt deres stikprøvekontrol.

– Vi imødeser meget gerne en form for smiley ordning på rustområdet. Med andre ord håber vi på, at DR Kontants undersøgelse kan give stof til eftertanke og måske danne grundlag for en uvildig kontrols instans, som løbende er med til at tjekke markedets kvalitet, siger Dennis Odgaard.

Byens Bilpleje sikrer kvalitet i rustbehandling således:

  • Der lægges altid 2-3 billeder af bilen med i bilen. Her kan man se de afmonterede inder skærme og billeder af den behandlede vognbund
  • Der er egenkontrol med skemaer, hvor bilen altid kontrolleres af en anden medarbejder end den medarbejder, der har behandlet bilen
  • Personalet uddannes grundigt før de får lov at behandle bilerne
  • En dedikeret og erfaren kvalitets controller sikrer løbende kvaliteten, vel vedligeholdt udstyr og korrekt viden hos medarbejderne
  • Byens Bilpleje er valgt som samarbejdspartner for FDM og leverer rustbeskyttelser direkte til FDM`s testcentre, hver eneste behandling her bliver kontrolleret og er kundens garanti for den allerhøjeste kvalitet
  • Byens Bilpleje er underlagt FDM stikprøve kontrol og er klart den aktør i markedet, der får kontrolleret flest biler
  • Byens Bilpleje er underlagt SUVO`s CPK kontrol ordning

Se eventuelt DR Kontant programmet om undervognsbehandling her:

https://www.dr.dk/tv/se/kontant/kontant-10/kontant-2018-11-01

Leave a Reply