Kapitalfond investerer i Byens Bilpleje.com

By februar 28, 2018Uncategorized @da

Adm. direktør Dennis Odgaard (tv.) og direktør Morten Kollerup Nielsen hos Byens Bilpleje vil i samarbejde med kapitalfonden Procuritas trykke hårdt på speederen og ekspandere virksomheden markant både i Danmark og i udlandet.

Kapitalfond investerer i Byens Bilpleje

Kapitalfonden Procuritas vil sætte endnu mere fart i den danske bilplejevirksomheds vækst i Danmark og samtidig sprede konceptet til udlandet.

For et ukendt millionbeløb, erhverver den privatejede nordiske kapitalfond Procuritas en majoritetsandel af Byens Bilpleje, som fortsætter uforandret under samme ledelse.

Målet er, at Byens Bilpleje skal blive europæisk markedsleder inden for kosmetisk klargøring og autolakering i løbet af få år, og væksten skal ske organisk såvel som gennem opkøb af eksisterende bilplejevirksomheder.

– Tendensen i bilbranchen er, at de europæiske bilforhandlere konsoliderer sig og i højere og højere grad outsourcer klargøringen af deres biler. Derfor er bilplejevirksomhederne blevet til vigtige strategiske servicepartnere for bilforhandlerne, siger Mattias Feiff, der er partner i Procuritas og fortsætter:

– Byens Bilplejes koncept har vist sig meget stærkt i Danmark. Virksomheden kan håndtere stor volumen med en høj ensartet service, og det er imponerende hvilken markedsposition Byens Bilpleje har opnået blandt de større danske bilforhandlere og flådeejere. Derfor har vi valgt at indgå i et partnerskab med ejerne af virksomheden for at accelerere væksten i Danmark og udbrede konceptet internationalt.

De to danske direktører og fortsatte medejere af Byens Bilpleje er helt enige i, at der skal trykkes hårdt på speederen.

– Procuritas er den helt rigtige finansielle partner, som tilfører knowhow og en stærk kapital til at fortsætte vores vækst både inden for og uden for Danmarks grænser. Det er en plan, som vi har arbejdet med gennem længere tid, og det er vi naturligvis meget tilfredse med, er lykkedes nu, siger Dennis Odgaard, stifter og adm. direktør hos Byens Bilpleje.

– Vi har opbygget et godt koncept, som vi tror på kan udbredes med succes i udlandet , og vi kigger på flere konkrete muligheder, som allerede nu ser lovende ud, siger Morten Kollerup Nielsen, der er direktør og medejer af Byens Bilpleje.

For flere informationer kontakt adm. direktør Dennis Odgaard, Byens Bilpleje på tlf.: 20123174 eller direktør Morten Kollerup Nielsen, Byens Bilpleje på tlf.: 21773072

Fakta om Byens Bilpleje
Landsdækkende bilplejekæde med speciale kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning og undervognsbehandling.

• Landsdækkende kæde
• 400 ansatte
• 60 afdelinger
• Håndterer 130.000 biler årligt
• Omsætter for 250 mio. DKK årligt
• 21 års erfaring på markedet

Fakta om Procuritas
Procuritas er en kapitalfond med fokus på det nordiske mid-market segment. Kapitalfonden har mere end 30 års erfaring med at hjælpe stærke virksomheder med at fremskynde deres vækst og forretningspotentiale.

• Investeringshold med hovedsæde i Stockholm
• Seneste fond lanceret i 2017 med ca. 320 mio. EUR i forpligtet kapital
• Har mange succesfulde investeringer i Danmark bag sig

Leave a Reply