Dit BilplejeCenter i Aalborg bliver en del af Byens Bilpleje

Byens Bilpleje har netop indgået en aftale med Henrik Rasmussen, der har opbygget Dit Bilplejecenter i Aalborg til en succesrig forretning på blot syv år.

Henrik har takket ja til at blive Regional Partner for Byens Bilpleje, og dermed bliver hans forretning indsluset som en del af Byens Bilpleje koncernen.

– Egentlig havde jeg forestillet mig, at jeg skulle fortsætte forretningen for mig selv, men jo mere jeg tænkte over det, jo mere gav tilbuddet fra Byens Bilpleje god mening. Så på trods af, at jeg lige skulle vænne mig til tanken, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg har truffet det rigtige valg. Både for mig, men bestemt også for mine ansatte som alle flytter med i den nye form, siger Henrik og fortsætter:

– Jeg ser jeg virkelig frem til at blive en del af Byens Bilpleje. Med et slag bliver vi landdækkende, meget større, og der er mange ting, som bliver lettere for os. Dennis og Morten fra Byens Bilpleje kommer med nogle helt andre finansielle muskler, og de vil gerne fremad. Det giver fantastisk gode muligheder for at vokse her i det nordjyske, og det passer mit temperament rigtig godt.

Skal gøre Nordjylland endnu større

Dit BilplejeCenter klargør over 3000 enheder året og fortsætter uforandret. Henrik Rasmussen fortsætter som dirketør, men kommer i højere grad til at fokusere på at gøre regionen endnu større i sin rolle som Regional Partner.

– Vi er meget glade for, at vi fik Henrik overtalt til at blive en del af Byens Bilpleje. Vi er virkelig imponeret af, at det er lykkedes ham at bygge så god en forretning op på så kort tid. Det giver os en rigtig god platform i Nordjylland at ekspandere videre fra, siger adm. direktør for Byens Bilpleje, Dennis Odgaard, som byder både Henrik og de ansatte hos Dit BilplejeCenter et stort velkommen til Byens Bilpleje koncernen.

Leave a Reply