Byens Bilpleje og Autocentralen indgår strategisk samarbejde

By april 10, 2018Uncategorized @da

Byens Bilpleje og Autocentralen indgår strategisk samarbejde

En af landets største bilforhandlere har valgt Byens Bilpleje som strategisk samarbejdspartner på klargøring og undervognsbehandling og sælger samtidig Johns Bilpleje i Kolding.

Autocentralen A/S har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med Byens Bilpleje A/S om eksklusivitet på al bilkoncernens klargøring og undervognsbehandling. Samtidig overtager Byens Bilpleje, Johns Bilpleje i Kolding, der i dag er ejet af Autocentralen.

– Aftalen med Byens Bilpleje er et led i vores strategiske planer om at fokusere på vores kerneforretning. Byens Bilpleje er en meget veldrevet og professionel virksomhed inden for klargøring og undervognsbehandling, og de har den nødvendige kapacitet til en bilkoncern af vores størrelse, der jo sælger omkring 10.000 biler om året, siger Anders Jensen, koncerndirektør for Autocentralen.

Byens Bilpleje køber Johns Bilpleje i Kolding
Det strategiske samarbejde med Autocentralen og opkøbet af Johns Bilpleje i Kolding er en del af Byens Bilplejes fortsatte strategi om vokse i Danmark og i udlandet.

– Det er ingen hemmelighed, at vi i disse år investerer kraftigt i at vækste vores forretning. Derfor er vi meget tilfredse med den strategiske samarbejdsaftale med Autocentralen, som er en væsentlig spiller i det midt- og sønderjyske med stærke bilbrands under taget, siger Dennis Odgaard, adm. direktør for Byens Bilpleje.

En stærkere position i det midtjyske
Med overtagelsen af Johns Bilpleje i Kolding kommer der endnu flere kræfter til i den sydjyske del af Byens Bilpleje koncernen og afdelingen konverteres til at benytte SUVO undervognsbehandlings produkter i stedet for PAVA.

– Vi glæder os rigtig meget over samarbejdet med vores nye kollegaer i Kolding, der bliver en del af en stor familie hos Byens Bilpleje. Opkøbet af Johns Bilpleje i Kolding er med til at gøre Byens Bilplejes position i det sydjyske endnu stærkere, siger Dennis Odgaard.

Foruden det nye center har Byens Bilpleje koncernen også sit hovedsæde i Kolding, som i alt tæller 63 bilplejecentre fordelt i hele landet.

Fakta om Autocentralen
Autocentralen er en kæde af otte bilhuse i det midt- og sydjyske, som er autoriseret forhandler af Opel, Nissan, Hyundai, Honda, Citröen, VW og Skoda samt autoriseret servicepartner på Audi.

Koncernen beskæftiger over 350 medarbejdere, omsætter årligt for over 1,5 milliard kroner og er drevet af grundlæggeren Knud Jensen og sine to sønner Anders- og Palle Jensen.

Fakta om Byens Bilpleje

Landsdækkende bilplejekæde med speciale kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning og undervognsbehandling.

• Landsdækkende kæde
• 400 ansatte
• 63 afdelinger
• Håndterer 130.000 biler årligt
• Omsætter for 250 mio. DKK årligt
• 21 års erfaring på markedet

Leave a Reply