Erhverv

Hos Byens Bilpleje har vi specialiseret os i at håndtere utallige problemer med bilen, hvilket betyder at du som kunde, ikke skal køre rundt til adskillige bilværksteder, men kan henvende dig ét sted og få tilset din bil.

Vi er specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn. Vores store ekspertise sikrer dig den optimale kvalitetshåndtering og service, når vi har din bil.

ALD CARMARKET

“ALD Carmarket og Byens Bilpleje.com har gennem de sidste år etableret et samarbejde, der understøtter ALDs fortsatte ønske om effektiv samhandel og en partnerstategi der giver tillid transparens og fleksibilitet. Byens Bilpleje.com forstår vores behov, deler vores målsætning og i det daglige eksekverer vores strategi på det operationelle niveau.”


Henrik Engel, Director, ALD Carmarket

BCA AUTO AUKTION A/S

“BCA Auto Auktion A/S er Danmarks største og førende bilauktion med salg på fysiske auktioner og på internettet og udbyder over 30.000 køretøjer om året. En stor del af bilerne får en klargøringspakke så de fremtræder præsentable, hvorfor det er vigtigt for, at have en pålidelig samarbejdspartner der kan håndtere et større antal biler på kort tid og udføre arbejdet i en høj kvalitet.Vi har samarbejdet med Byens Bilpleje siden 1999 og har altid været godt tilfreds med kvalitet og service.”


Christian P. Sankel, Adm. Direktør, BCA Bilauktion A/S

STARMARK I/S

“Starmark I/S er danmarks førende formidler af lettere brugte Mercedes-Benz samt andre kvalitetsmærker, vore biler skal fremstå som var de nye, det er derfor vigtigt for os, at have en pålidelig samarbejdspartner på klargøringsdelen.Vi har samarbejdet med Byens Bilpleje, siden Starmark I/S blev etableret i 2001 og har altid været godt tilfreds, med både kvalitet og service.”


Kim Melsen, Adm. Direktør, STARMARK I/S

TERMINALEN A/S

“Terminalen benytter Byens Bilpleje i næsten alle vores afdelinger og er rigtig glad for den service og kvalitet de yder. Byens BIlpleje er en vigtig strategisk partner for Terminalen.”


Niels V. Bertelsen, Adm. Direktør, Terminalen A/S