Vision

Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligeholdelse på ét sted.
Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag.
Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn.

Virksomhedens Historie

Firmaet blev grundlagt i 1997 i Vejle.
Vi startede med udelukkende at lave kosmetisk klargøring på bilerne. I 2000 etablerede vi det første autolakeri. Bilerne kunne nu både males og klargøres under et tag. ByensBilpleje.com laver i dag mere end 130.000 biler om året og har mere end 400 medarbejdere ansat, hvilket gør ByensBilpleje.com til en af Danmarks største autolakeringsvirksomheder og den største klargøringsvirksomhed i Danmark. Vores målsætning er, at være bilbranchens foretrukne samarbejdespartner.
Vores værdisæt er, at skabe værdi for vore kunder, via effektivitet, kvalitet og fleksibilitet.

SKORSTENSGAARD

”Vi har hos Skorstensgaard i flere år haft et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Byens Bilpleje. Vi anser dem for at være én af de mest fleksible og professionelle eksperter i autolakering, klargøring og undervognsbehandling i branchen. Uanset hvilken afdeling vi benytter oplever vi en høj grad af hjælpsomhed og omhyggelighed i deres service.” 

Mvh Anders Skorstensgaard, Indehaver af Skorstensgaard.dk - https://skorstensgaard.dk/

ALD CARMARKET

“ALD Carmarket og Byens Bilpleje.com har gennem de sidste år etableret et samarbejde, der understøtter ALDs fortsatte ønske om effektiv samhandel og en partnerstategi der giver tillid transparens og fleksibilitet. Byens Bilpleje.com forstår vores behov, deler vores målsætning og i det daglige eksekverer vores strategi på det operationelle niveau.”


Henrik Engel, Director, ALD Carmarket

BCA AUTO AUKTION A/S

“BCA Auto Auktion A/S er Danmarks største og førende bilauktion med salg på fysiske auktioner og på internettet og udbyder over 30.000 køretøjer om året. En stor del af bilerne får en klargøringspakke så de fremtræder præsentable, hvorfor det er vigtigt for, at have en pålidelig samarbejdspartner der kan håndtere et større antal biler på kort tid og udføre arbejdet i en høj kvalitet.Vi har samarbejdet med Byens Bilpleje siden 1999 og har altid været godt tilfreds med kvalitet og service.”


Christian P. Sankel, Adm. Direktør, BCA Bilauktion A/S

STARMARK I/S

“Starmark I/S er danmarks førende formidler af lettere brugte Mercedes-Benz samt andre kvalitetsmærker, vore biler skal fremstå som var de nye, det er derfor vigtigt for os, at have en pålidelig samarbejdspartner på klargøringsdelen.Vi har samarbejdet med Byens Bilpleje, siden Starmark I/S blev etableret i 2001 og har altid været godt tilfreds, med både kvalitet og service.”


Kim Melsen, Adm. Direktør, STARMARK I/S

TERMINALEN A/S

“Terminalen benytter Byens Bilpleje i næsten alle vores afdelinger og er rigtig glad for den service og kvalitet de yder. Byens Bilpleje er en vigtig strategisk partner for Terminalen.”


Niels V. Bertelsen, Adm. Direktør, Terminalen A/S